ΑΝΤΙΞΟΟ…

Posted: Μαρτίου 22, 2012 in Χωρίς κατηγορία

ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ…Η ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ

«Πυλώνα ηθικής στήριξης του ελλαδικού ελληνισμού, που αγωνίζεται να ανταπεξέλθει στη λαίλαπα της διεθνούς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα και δοκιμάζει τους πολίτες της και ιδιαίτερα τους οικονομικά ασθενέστερους», χαρακτηρίζει τους Έλληνες του εξωτερικού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μήνυμα που τους απευθύνει με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

 

Ο κ. Παπούλιας κάνει λόγο για βαρύ κόστος που πληρώνει σήμερα ο λαός, ωστόσο εκφράζει την αισιοδοξία του οτι «θα μπορέσουμε να υπερβούμε και τις σημερινές αντιξοότητες, όπως άλλωστε, μας διδάσκει η ιστορία και οι παραδόσεις ενός λαού που ξέρει να δίνει ασύμμετρες μάχες και να τις κερδίζει, ενός λαού που διαθέτει τόλμη και αποφασιστικότητα, ώστε να επιλέξει, σε δύσκολες στιγμές, όπως οι σημερινές, τον δρόμο εκείνο που θα οδηγήσει στην ανάκτηση της προόδου και της ανταγωνιστικότητας της χώρας».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσθέτει ότι οι Έλληνες σ΄ όλο τον κόσμο μεταλαμπαδεύουν τον ελληνικό πνεύμα και πολιτισμό και επισημαίνει τον σύγχρονο φιλελληνισμό που αναπτύσσεται.

«Θα ήθελα να σας εκφράσω την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μου για τη συστράτευσή σας, για τη συμβολή σας στην αποκατάσταση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας, καθώς και στην ανάδυση ενός νέου πνεύματος φιλελληνισμού που έρχεται να υποστηρίξει τις προσπάθειες που καταβάλλει ο λαός μας για την υπέρβαση της κρίσης», καταλήγει ο κ. Παπούλιας.
εξπρεσ
ΠΡΕΖΑ TV
22-3-2012

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s